dj botez

dj nunta | dj botez | dj evenimente

 

 

Oferim pachete profesionale pentru orice tip de eveniment , nunta , botez , privat party !

DJ nunta, DJ botez

Alege DjCris.ro pentru cea mai buna muzica la botez, nunta sau la o petrecere

 

Dj nunta

Sonorizare nunta la cel mai bun raport calitate pret, dj nunta cu mare experienta, garantam o petrecere memorabila pentru cei prezenti.

Experienta noastra de peste 10 ani va poate ajuta in origanizarea evenimentului dumneavoastra in cele mai bune conditii. Suntem o echipa formata din dj pentru nunta pasionati de ceea ce facem si pregatiti pentru a face fata celor mai exigente cerinte, stim sa apreciem muzica de calitate, stim cum sa intretinem o petrecere si sa facem din nunta dumneavoastra o seara de neuitat.

 

Dj Botez

 

In cei 10 ani de experienta, am fost prezenti in toate locatiile importante din Bucuresti si am organizat atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii, evenimente restranse (petreceri private, corporate de mici dimensiuni) si evenimente de mare amploare (simpozioane, conferinte, nunti, botezuri).

Cine suntem si ce oferim?

DjCris.ro a luat fiinta in anul 2008 si se poate lauda cu o experienta indelungata in entertainment-ul de cea mai buna calitate. Suntem o echipa de profesionisti autorizati sa va puna la dispozitie absolut tot ce aveti nevoie in materie de servicii DJ, foto-video si sonorizare, scenotehnica, lumini si video pentru concerte, petreceri corporative sau private, targuri, expozitii, lansari de produse etc.

Ne caracterizeaza seriozitate si respectul fata de artisti, astfel incat suntem la zi cu toate taxele pentru drepturile de autor catre UCDMR-ADA, CREDIDAM si UPFR.

Ne laudam fara falsa modestie:
– cu experienta profesionala de 10 ani;
– cu un personal prompt, eficient, dinamic si flexibil;
– cu aparatura profesionala de ultima generatie si inalta performanta: audio, foto, video, video-proiectie si cu DJ experimentati, in permanent la curent cu cele mai noi tendinte si
– cu promotii greu de refuzat, care includ transportul si montarea aparaturii GRATUIT in Bucuresti.

 

Pentru oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati !

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>